Статті

Додаток Wialon Hosting для Android і iOS

Додаток Wialon Hosting для Android і iOS

23.07.2015

   Розробник програмного забезпечення Wialon Hosting компанія Gurtam представила мобільний додаток для Android та iOS. Завдяки цьому додатку користувачі отримують можливість контролювати свої віддалені об'єкти за допомогою мобільного телефону чи планшета без використання браузера. GPS моніторинг транспорту з Wialon, стає дедалі комфортним та універсальним засобом для усіх сфер моніторингу. Додаток дозволяє сформувати список об’єктів моніторингу, та отримувати точну інформацію в режимі реального часу.
   В режимі деталізації, по кожному вибраному об’єкту є можливість переглядати основні параметри моніторингу. Такі як: місцезнаходження, швидкість, час, стан датчиків. Новий додатковий модуль «Події» в хронологічному порядку сформує список поїздок та стоянки з конкретною точною деталізацією.
   Логічний та зрозумілий інтерфейс із зручною навігацією між меню зробить користування додатком більш зручним та комфортним.
Додатково в меню був реалізований швидкий перехід в додаток Dashboard, в котрому за лічені секунди будуть сформовані ключові показники по об’єкту моніторингу із отриманих даних.

Яндекс.Метрика