Статті

GPS трекери

GPS трекери

06.07.2015

   Автомобільний GPS трекер - це невеликий пристрій з GPS приймачем, модулем GSM зв’язку та оснащений багатьма цифровими и аналоговими роз’ємами для підключення різноманітних датчиків контролю транспортного засобу. За допомогою цього невеличкого пристрою ви завжди будете знати місцезнаходження вашого транспорту. Автомобільні трекери спеціально спроектовані в невеликих (інколи в захисних) корпусах для таємної інсталяції під панель автомобіля. Різноманітність підключених датчиків допоможе захистити автомобіль від крадіжки, контролювати в режимі реального часу розхід палива, швидкість, загальний пробіг та інші параметри транспортного засобу.
   Усі автомобільні трекери оснащені модулем передачі даних GPRS. За допомогою мобільної мережі дані з певною заданою періодичністю відправляються в дата центр моніторингового центру для обробки. Окрім даних про місцезнаходження транспорту, GPS трекер виконує функцію супутникової сигналізації. В екстрених випадках ви отримаєте повідомлення про стан вашого транспорту, а завдяки встановленому реле блокування двигуна, за допомогою смс команди можете заблокувати роботу двигуна, та за точними координатами відправити на місце події екстрені служби.
   В залежності від побажань клієнта на основі GPS трекера можливо побудувати якісну систему моніторингу, котра також виконуватиме роль сигналізації. Що в рази збільшує безпеку водіїв та цілісність доставки вантажу в назначений пункт.
   Якісні GPS трекери оснащені вбудованою пам’яттю, куди записуються координати та показники датчиків. Таким чином при втраті сигналу мобільного зв’язку, трекер продовжить записувати дані, та відправить їх на сервер в той же момент коли з’явиться доступ до мережі.

Яндекс.Метрика