Статті

Моніторинг транспортних засобів

Моніторинг транспортних засобів

11.08.2014

   Система моніторингу транспортних засобів використовує GPS для моніторингу і стеження за транспортом. GPS модуль (тркер) встановлюються в кожному транспортному засобі, щоб відстежувати точне місце розташування транспорту. Трекери також можуть контролювати широкий спектр інформації про автомобіль, включаючи швидкість, стан двигуна, маршрути і роботу на холостому ходу.
   Інформація від кожного транспортного засобу, передається на віддалений сервер. Віддалені користувачі можуть переглядати на карті місця розташування транспортних засобів і маршрути, і мають доступ до великої аналітичної інформації. Доступ до інформації моніторингу можна отримати з будь якого пристрою підключеного до інтернету: комп’ютер, планшет чи смартфон.
   Власники бізнесу, менеджери і диспетчери зазвичай використовують системи GPS моніторингу для поліпшення маршрутизації транспортних засобів, покращення логістики та щоб прискорити диспетчеризацію. Крім того, GPS може бути використаний для моніторингу небажаної поведінки водія, знизити витрату палива, запобігати злодійству і надати різноманітну операційну ефективність. Багато компаній переконались, що встановлення системи супутникового моніторингу економічно доцільною, і допомагає значно зекономити кошти компанії.
   Відстеження вантажних перевезень отримало широку популярність на європейському ринку. І впевненими темпами завойовує довіру Українських компаній. Після того, як власники транспортних компаній встановили GPS стеження в своїх автомобілях, вони швидко дізналися, яку важливу роль відіграють технології в раціоналізації та вдосконаленні їх бізнесу.

Яндекс.Метрика