Статті

Огляд GPS трекера Teltonika FM 1200

Огляд GPS трекера Teltonika FM 1200

19.08.2015

GPS трекер Teltonika FM1200 – це водонепроникний GPS/GSM трекер з оптимальним набором базових функцій.
   Це пристрій оснащений високочутливим GPS-модулем з пятидесятиканальным приймачем з чутливістю до 160 дБ, який забезпечує швидкий прийом супутникового сигналу і визначення координат. Також цей прилад оснащується вбудованим датчиком руху і високопродуктивним процесором ARN7 TDMI. Об'єм внутрішньої пам'яті трекера Teltonika FM 1200 становить 1Мб (без урахування Flash-накопичувача). Також варто відзначити наявність світлодіодних індикаторів, що повідомляють про стан пристрою і наявність входу USB. Налаштування параметрів і оновлення програмного забезпечення здійснюється при підключенні USB-кабель до ПК, або за допомогою СМС-повідомлення. Завдяки гнучким налаштуванням конфігурації GPS/GSM трекер користувач отримує можливість економити на GSM-трафіку в різних ситуаціях.

 

GPS трекер Teltonika FM 1200
 

   Наявність режиму очікування в трекері Teltonika FM 1200 дозволяє використовувати його тільки в тих випадках, коли в цьому є реальна потреба. Для цього достатньо лише подати живлення на нього і прилад вже буде працювати!!!
   Крім живлення від бортової мережі об'єкту, GPS трекер Teltonika FM 1200 оснащується вбудованою акумуляторною батареєю, а також надає можливість монтажу додаткового акумулятора з спеціальним контролером заряду, тим самим забезпечуючи пристрою автономну роботу до 48 годин в штатному режимі (при постійних надсилання даних).
влагозащищённый GPS трекер Teltonika FM1200
GPS трекер Телтоника ФМ 1200 оснащується одним аналоговим і 3-ма цифровими входами, що дозволяє отримувати і передавати йому всю інформацію по каналу GPRS від встановлених додаткових датчиків або вузлів автомобіля, наприклад: рівень палива в баку, ідентифікатори водіїв, контроль відкривання дверей, натиснення тривожної кнопки і т. д. У разі втрати зв'язку пристрій дозволяє зберегти до 100 000 записів і після відновлення, GPS трекер Teltonika FM 1200 передає дані за допомогою GPRS, таким чином Ви не втратите потрібну інформацію (координати та інше).

GPS трекер Teltonika FM1200

Яндекс.Метрика