Статті

Поліпшення показників роботи водіїв з системою GPS

Поліпшення показників роботи водіїв з системою GPS

21.10.2015

GPS стеження за транспортними засобами може надати вам велику кількість інформації про поведінку водія. Ця інформація може включати в себе детальну інформацію про швидкість, місцезнаходження автомобіля, час початку і закінчення руху, час, проведений на холостому ходу, і багато інших чинників. Диспетчери можуть використовувати інформацію про поведінку своїх водіїв, щоб знайти проблемні ділянки, застосовувати політику компанії, і внести зміни, які покращать безпеку водія і продуктивність відповідно.

Одним з основних факторів, що сприяють високій вартості автопарку є неадекватна поведінка водія. Це може включати в себе несанкціоноване використання автомобіля, перевищення швидкості, довгий час роботи автомобіля на холостому ходу. Менеджери компанії і диспетчери можуть використовувати GPS стеження, щоб скоротити витрату палива, компанія отримує можливість контролювати водія на дотримання обмежень швидкості, і легко з'ясувати, які водії спізнюються в рейс.

Скорочення особистого користування транспортними засобами

Значна частина споживання палива і знос транспортних засобів походить від водіїв, під час використання транспортних засобів для особистого користування. Менеджери можуть отримувати повідомлення, якщо автомобылы починають рух після певних годин, і транспортні засоби можуть подати сигнал тривоги, якщо вони покидають призначену область - геозон.

Зниження витрати палива

Поведінка водіїв має значний вплив на кількість використовуваного палива кожним транспортним засобом. Водіння занадто швидко, робота на холостому ходу, або довгі маршрути, все це призведе до високих витрат палива. Диспетчери можуть використовувати GPS стеження, щоб поліпшити поведінку водіїв. Взявши все це до уваги, менеджери можуть значно знизити витрату палива своїх автопарків. Крім того, водії можуть використовувати систему GPS, щоб отримати самий прямий і більш економічний маршрут до місця призначення.

Підвищення точності звітності

GPS стеження також допомагає водіям створити більш точні звіти. GPS стеження можна автоматизувати, переглядаючи дані, запуску і зупинки транспортного засобу. Це дає менеджерам гарну картину робочого дня своїх співробітників. Це показує, коли вони починають працювати, як довго триває час на обід та інші перерви, і коли повертається транспортні засіб в кінці робочого дня. Вся ця інформація фіксується автоматично без необхідності ручного введення. Це також служить для поліпшення поведінки водіїв на дорозі, роблячи тимчасові звітності на основі точної перевірки дати і часу. Без перебільшень і людських помилок.

Створення робочого зворотного зв'язку

Диспетчери повинні поширювати свої щотижневі звіти, тому водії можуть побачити тенденції та закономірності в їх поведінці водіння. Вони також повинні бачити, як їх водіння порівнюється з іншими водіями в компанії і до тестів, встановленим компанією. Наприклад, якщо менеджер ставить мету, менш ніж одну годину залишати двигун на холостому ходу в день, водії повинні побачити в їхному щотижневому звіті, як довго вони простоювали кожен день тижня, а також середньодобовий час простою їхніх колег. Водії з кращими результатами повинні відповідно бути винагороджені . Це може служити потужною мотивацією, або навіть дружньої конкуренцією з іншими водіями або, просто як спосіб для кожного водія, підвищити їх ефективність.

Якщо ви думаєте про підключення системи GPS моніторингу на свій автопарк, ви можете безкоштовно протестувати систему. Зв'яжіться з нами сьогодні, для отримання детальної інформації.

Яндекс.Метрика