Статті

Супутникова охорона автомобіля на основі GPS трекера

Супутникова охорона автомобіля на основі GPS трекера

04.08.2015

   Практично кожен автовласник хоче якнайкраще захистити свій автомобіль. Це мабуть найголовніший страх усіх автомобілістів, шо його автомобіль можуть вкрасти. Хтось покладає свої надії на сигналізації, та механічні блокування, котрі на сьогоднішній день легко скануються та відкриваються, і зранку у дворі виявляють розбите скло, викрадені колеса, крадіжку цінних речей з салону, а то й взагалі автомобіль вкрадуть. Інший клас людей має надію що гараж затримає грабіжників, що не є хорошою гарантією, адже кожен замок можна відкрити. Самі виробники преміум сигналізації заявляють, що не дають сто відсоткової гарантії від крадіжки, однак лише збільшують час за який автомобіль може бути викрадений. У цій непростій ситуації, і здавалось уже безвихідній, варто звернути увагу на систему GPS моніторингу транспорту.
   Супутниковий моніторинг транспорту це система котра заснована на телематичних технологіях передачі даних, поєднує у собі прийом супутникового сигналу для визначення координат та передача даних на сервер за допомогою мобільної GSM мережі. Контролює усю роботу таємно встановлений
GPS трекер. Додатковою перевагою користування супутниковим моніторингом буде те що до GPS трекера можна підключити додаткові датчики котрі контролюють різні параметри автомобіля. Ефективним буде рішення, підключити до GPS трекера реле блокування двигуна. В надзвичайних ситуаціях можна заблокувати роботу двигуна, навіть якщо автомобіль знаходиться сотні кілометрів від вас, дистанційно за допомогою смс команди відправленої на трекер, або за допомогою спеціального додатку на смартфоні. 
   Для відстеження координат транспортного засобу вам знадобиться комп’ютер, планшет або смартфон, будь-який пристрій підключений до інтернету. На сайті моніторингу, в режимі реального часу можете переглянути стан транспорту, маршрути пройдені за минулий час, та показники з датчиків, якщо вони підключені.
   На сьогоднішній день встановлення GPS трекера, в автомобіль, це найкраще рішення для захисту автомобіля.

Яндекс.Метрика