Статті

GPS контроль палива на підприємстві

GPS контроль палива на підприємстві

07.08.2015

   Кожне підприємство яке має власний автопарк транспортних засобів чи навіть кілька автомобілів бажає зекономити на витраті палива. Адже затрати на паливно мастильні матеріали найбільші. Особливо в наш час, коли ціни на паливо постійно ростуть. Ведення контролю за транспортними засобами має дуже велике значення на будь-якому підприємстві.
   Контроль палива на підприємстві корисна та вкрай необхідна система. Сучасні пристрої контролю палива котрі можна встановити на транспортний засіб та підключити до системи GPS моніторингу це є лічильники палива (витратоміри) та датчики рівня палива. Для більш точного та якісного контролю рекомендується використовувати обидва пристрої. Для малих підприємств з невеликим парком автотранспорту, рекомендується втановити датчики рівня палива, оскільки вони є менш затратними та не є складні в монтуванні. Кожен із датчиків показує об’єм палива в баку та передає дані через GPS трекер використовуючи мережу мобільного зв`язку.
   Багато підприємств користуються старими методами контролю витрати палива, дорожніми листами та паливними картками на автозаправних станціях. Однак цей метод не є ефективний та не дає навіть мінімуму достовірної інформації. Величезною перевагою використання системи GPS моніторингу для контролю розходу палива полягає в тому що контроль ведеться в режимі реального часу. В поєднанні із GPS трекером ви отримуєте дані про швидкість транспортного засобу, пройдений маршрут, та розхід палива в конкретний момент часу на заданому маршруті. Усі отримані дані зберігаються на сервері моніторингу, та в будь-який момент можна їх переглянути по кожному окремому транспортному засобу. Заправки та несанкціонований злив палива також буде під контролем. Тому це є реальний засіб від розкрадання майна підприємства.
   Практика показує що багато підприємств котрі встановили дану систему змогли в рази зменшити витрати на паливо, оскільки окупність встановлення системи GPS моніторингу складає від 6-ти місяців. Окрім економії палива ви отримуєте багато цінних опцій для якісного контролю та розвитку свого бізнесу.

Яндекс.Метрика