Статті

GPS трекер / маячок - Забезпечення безпеки дітям

GPS трекер / маячок - Забезпечення безпеки дітям

28.09.2015

   Світ сьогодні змінився. На жаль, батьки не завжди можуть вберегти дітей від зловмисних або випадкових загроз. Діти молодшого віку і навіть старші діти, які можуть мати інтелектуальні чи емоційні проблеми, такі як аутизм, можуть стати жертвою зі сторони зловмисних людей і випадкових інцидентів. Будь яка дитина є в зоні ризику та може стати жертвою обставин, або заблукати. В цьому випадку GPS стеження є оптимальним рішенням. Місце розташування дітей, які знаходяться на вулиці, далеко від нагляду батьків, може бути миттєво знайдено із системою GPS стеження для захисту дітей. Шанси знайти дитину після викрадення значно збільшуються разом із цим використанням сучасних технологій.
   Нарешті, є сучасна технологія, котра перевірена часом і котра довела що може бути точною. GPS стеження на протязі довгих років використовувалося та вдосконалювалося урядом та військовими США. Сьогодні цю потужну технологію можуть сміливо використовувати батьки для забезпечення безпеки своїх дітей.
   Програмна платформа котра з кожним днем вдосконалюється для покращення визначення місцезнаходження, дозволяє швидко знайти об’єкти на карті, та переглянути увесь пройдений маршрут за певний період часу. А за допомогою мережі мобільного зв’язку координати передаються на сервер моніторингу, де надійно захищені від видалення та мають довгий термін зберігання.
  
GPS трекери (маячки) персонального стеження для дітей, невеликих розмірів та є малопомітними, ці пристрої легко заховати всередині дитячого рюкзака, також багато GPS трекерів виконані у формі годинника з браслетом, навіть можна використовувати мобільний телефон як GPS трекер, встановивши необхідний додаток на телефон. З використанням технології стеження, батьки знають що їм не слід турбуватися про те, де їх дитина перебуває в даний час. Адже переглянути місцезнаходження дитини можна в будь-який момент, з будь-якого пристрою підключеного до інтернету.
   Окрім цього переважна більшість персональних трекерів оснащена тривожною кнопкою. Дітей легко можна навчити користуватись цією функцією, це також ефективний спосіб прищепити дітям почуття безпеки, оскільки встановлюється прямий зв’якок з натисканням тривожної кнопки та номером телефону батьків. В той самий момент коли дитина в небезпеці, починає панікувати, чи заблукала із натисканням тривожної кнопки, батьки одразу будуть попереджені, а координати місцезнаходження дитини прийдуть в повідомленні.
   Компанія Nautica пропонує програмне та апаратне забезпечення, для вирішення питання щодо стеження за дітьми. Ми працюємо тільки з найкращими виробниками, щоб надавати якісні послуги. Та гарантувати надійну і стабільну роботу системи супутникового стеження. Зв’яжіться з нами сьогодні, для того щоб дізнатися більше, як можна використовувати можливості GPS стеження для забезпечення безпеки вашим дітям на кожному їх кроці.

 

Яндекс.Метрика