Статті

GPS трекер. Як правильно підійти до вибору GPS трекера

GPS трекер. Як правильно підійти до вибору GPS трекера

05.08.2015

   Вибір та покупка GPS трекера це справа до якої слід підійти з певною відповідальністю, адже існують певні нюанси. Багато людей котрі цікавляться цією областю питають: як правильно вибрати GPS трекер? Отже що в першу чергу слід знати при виборі цього пристрою, та системи супутникового моніторингу в цілому.
   GPS трекер це багатофункціональний пристрій моніторингу, котрий визначає місцезнаходження об’єкта моніторингу, отримує показники із різноманітних датчиків та за допомогою мережі мобільного зв’язку передає інформацію на сервер моніторингу. Відповідно GPS трекер це пристрій котрий розрахований на довгі роки експлуатації. Тому в першу чергу слід детально вивчити технічні характеристики зацікавленого продукту, а не вибирати за принципом чим дорожче тим краще.
   В першу чергу слід визначитись в яких цілі ви переслідуєте купуючи GPS трекер, це має бути портативний чи автомобільний пристрій. Портативний GPS маячок має в собі акумуляторну батарею, що дозволяє йому автономно працювати певний час, автомобільні ж працюють від мережі транспортного засобу. Автомобільний трекер можна таємно встановити під панеллю приладів, чи в будь-якому іншому місці.
   Водонепроникний корпус, ще одно важлива характеристика на яку слід звернути увагу. Якщо планується встановлювати трекер ззовні транспортного засобу, то дана опція буде вкрай необхідна. Відносно температурних режимів, то всі представлені на нашому сайті трекери, мають широкий температурний діапазон, та протестовані в екстремальних умовах.
Якщо ви плануєте в подальшому використовувати GPS трекер лише для визначення місцезнаходження, то для чого вам переплачувати за пристрій із додатковими роз’ємами на підключення цифрових та аналогових датчиків. І відповідно якщо планується додатково ставити
контроль розходу палива (витратоміри) та інші датчики контролю на транспортний засіб, то слід вивчити котрий трекер підтримує даний функціонал. В розділі «GPS трекери» ви можете детально переглянути технічні характеристики кожного GPS трекера.
   Наша компанія пропонує невеликий ряд GPS трекрів, котрі ми особисто підібрали за хорошими характеристиками та довговічністю роботи. Пропонуємо вам вибрати з нашого списку найбільш оптимальний для ваших потреб GPS трекер.

Яндекс.Метрика