Статті

Контроль пального і мастил

Контроль пального і мастил

17.03.2015

   В системі GPS моніторингу транспортних засобів, GPS трекери відіграють основу для будування системи моніторингу. Підключення додаткових датчиків котрі контролюють параметри транспортного засобу, дозволяє збудувати систему з моніторингом саме тих параметрів котрі вам потрібні. Майже кожна система моніторингу транспортних засобів включає в себе датчики рівня та розходу палива.

   В транспортних затратах будь-якого підприємства, найбільша частина належить до паливно-мастильних матеріалів. В свою чергу, найбільша частка крадіжок на підприємствах пов’язана з паливними матеріалами. Особливо коли транспортний засіб знаходиться в рейсі, далеко від нагляду. Тим більше враховуючи зростання цін на паливо, особливо для малого та середнього бізнесу, стоїть важливе питання - зменшення витрат.
   Встановлення датчиків контролю палива допоможуть вам в режимі реального часу контролювати розхід транспортного засобу, рівень палива в баку та проконтролювати реальний об’єм заправок.
   Компанія «Наутіка» - пропонує найкраще обладнання вітчизняних та закордонних виробників для контролю розходу та рівня палива на транспортних засобах та стаціонарних об’єктах. Датчики котрі ми пропонуємо показали найкращі результати за багаторічний термін своєї роботи.
   Переглянути обладнання для контролю палива ви можете в розділі -
«Контроль палива».

Яндекс.Метрика