Статті

Контроль транспортних засобів завжди і всюди

Контроль транспортних засобів завжди і всюди

24.03.2015

   Користувачі нашої системи моніторингу в будь-який зручний час можуть отримати доступ до даних моніторингу. При цьому не потрібно встановлювати додаткове програмне забезпечення, оскільки аналітична інформація зберігається на сервері, а доступ до неї можна отримати через WEB інтерфейс. Це дозволяє нашим клієнтам контролювати транспортні засоби використовуючи будь-який пристрій підключений до інтернету: комп’ютер, планшет чи смартфон.

   Програмний комплекс Wialon на котрому збудована наша система моніторингу, встановлений на віддаленому сервері. Доступ до якого ви отримуєте через облікові дані, котрі будуть вам надані після підключення. Система надійна та проста у користуванні.
   Wialon підтримує роботу з багатьма популярними картографічними продуктами: GoogleMaps, BingMaps, Яндекс Карты, Yahoo! Maps, Open Streetmap.
   Хоча система є простою і зрозумілою для пересічного користувача, вона має в собі багато інструментів, та надає доступ до обширної аналітичної інформації. Програмний комплекс можна налаштувати під нужди кожного конкретного користувача.
   Навіть при виході з ладу пристрою з якого велась диспетчеризація, налаштування та звіти не будуть втрачені, адже вся інформація зберігається віддалено на сервері.
 

Яндекс.Метрика