Статті

Моніторинг і контроль витрати палива

Моніторинг і контроль витрати палива

27.08.2015

   За допомогою системи GPS моніторингу здійснюється дистанційне онлайн стеження за пересувними та стаціонарними об'єктами. Система дозволяє проводити моніторинг транспортного засобу – його місцезнаходження, напрямок руху і швидкість. При встановленні додаткових датчиків система дозволяє контролювати роботу вузлів, закриття та відкриття дверей, витрату та рівень палива.
   На даний момент існує безліч різних засобів, які допомагають
контролювати витрату палива і його кількість на автомобілі. Більш ефективним способом вважається встановлення датчика в паливному баку. Наявність датчика рівня палива дозволяє відстежувати всі зливи та заправки палива, а також проводити моніторинг витрат палива за будь-який інтервал часу. У разі, якщо немає можливості монтажу датчика рівня палива, тоді варто скористатися датчиком витрати палива. Цей датчик дозволяє контролювати реальну витрату палива, але можливості контролювати зливи та заправки він не має. Якщо такий варіант не підходить, тоді можна скористатися системою супутникового моніторингу транспорту або бортовим комп'ютером – CAN-шиною. При підключенні до комп'ютера Ви бачите всю інформацію про паливо безпосередньо з транспортного засобу.
   Система супутникового моніторингу транспорту виключає пропуск будь-якої інформації і починає свою роботу з завантаження всіх даних, які ще не отримані.
   Всі дані, які були раніше переглянуті, зберігаються на сервері протягом року (термін можна збільшити). У разі необхідності Ви маєте можливість зберігати дані на ПК або отримати інформацію за період, що цікавить.

Яндекс.Метрика