Статті

Використання GPS трекерів і системи моніторингу у службі доставки

Використання GPS трекерів і системи моніторингу у службі доставки

06.11.2015

Якщо ви коли-небудь були за кермом в чужому місті або шукали маршрут на незнайомій місцевості, ви вже знаєте, наскільки цінні GPS технології, зокрема із функцією 3G. GPS пристрій може надати карти в режимі реального часу, аж до самої останньої інформації про стан заторів та ремонтних роботах і дати найдостовірнішу інформацію від повороту до повороту, починаючи від початку вашої дороги.

Компанії що займаються доставками, використовують технологію GPS в ряді різних способів, на сьогоднішній день навіть найменші фірми служб доставки товарів можуть дозволити собі встановити на автомобілі GPS трекери, та програмне забезпечення системи супутникового моніторингу. Багато фірм використовують свої GPS трекери, щоб стежити за своїми працівниками та контролювати процес виконання замовлення, що маршрути, які вони використовують, є найбільш ефективними. Технологія стеження 3G GPS може надавати вам багато даних інформації, від кількості пройдених кілометрів, ефективність використання палива, до того, скільки часу водій витрачає на кожну доставку.

Менеджери компанії потім можуть використовувати цю інформацію, щоб зробивши зміни покращити роботу, які будуть економити кошти. Щось настільки просте, як от зміна маршрутів доставки, щоб уникнути заторів на ремонтній дільниці дороги може зменшити час простою, зекономити паливо і збільшити об’єми доставки, котрі виконують водії щодня.

Використання технології GPS стеження також дозволяє менеджерам компанії, проаналізувати величезні запаси даних. Обробити вручну пакети інформації в великому об’ємі практично неможливо, але комп'ютерні технології дозволяють більш ефективно будувати маршрути, швидко і легко.

Сфера надання послуг доставки швидко змінюється, а кількість змін постійно росте. Споживачі очікують доставку в той же день або на наступний, чим швидше. Тому технологія GPS стеження, у сфері доставки є дуже цінною, адже кожна хвилина тут має велике значення. Якщо ваша компанія ще не використовує GPS трекери, ви можете встановити ці пристрої та скористатися безкоштовним тестовим періодом щоб відчути, на собі як GPS стеження може покращити ваш бізнес і принести прибуток.

Яндекс.Метрика