Статті

GPS стеження за персоналом, контроль і управління на відстані

GPS стеження за персоналом, контроль і управління на відстані

29.12.2015

Для кращого управління персоналом, та контролем виконання поставлених задач, керівникам у допомозі стане система GPS стеження за підлеглими. З використання сучасних передових технологій супутникового моніторингу, керування за персоналом стало більш простим та ефективним. Адже керівнику надається повна інформація про пересування, та місцезнаходження об’єкта або підлеглого в режимі реального часу, та з можливістю переглянути усі пройдені маршрути за певний інтервал часу.

Сфери застосування GPS стеження за персоналом

GPS стеження за персонал може застосовуватись практично у всіх сферах, де працівники працюють за межами офісу, оскільки на смартфон працівника встановлюється спеціальне програмне забезпечення. Програмне забезпечення працює на смартфонах під управлінням операційних систем android та iOs.

Основні завдання котрі вирішує система GPS моніторингу працівників

Мобільна система GPS стеження за персоналом, дозволяє вирішити ряд важливих проблем котрі виникають як в невеликих компаніях так і на великих підприємствах. А саме:

- використання робочого часу для вирішення власних проблем;
- порушення трудової дисципліни;
- недотримання графіку та маршруту пересування;
- неналежне використання робочого транспорту у власних корисних цілях.

Переваги котрі надає супутникова система стеження:

Використання GPS стеження за працівниками надає ряд беззаперечних переваг для керівників. Ми пропонуємо систему супутникового моніторингу збудовану на програмному комплексі Wialon. За допомогою цього програмного забезпечення ви зможете переглядати інформацію про місцезнаходження персоналу, будь де, та будь коли, маючи лише доступ до інтернету. Використовуючи смартфон, планшет чи комп’ютер ви зможете переглядати достовірну інформацію на карті, та дані різних показників у вигляді схем графіків та діаграм. Які переваги ви отримуєте:

- ви отримуєте можливість оптимізувати маршрути персоналу, та в режимі реального часу змінювати та доповнювати маршрут;
- покращення логістики;
- збільшення ефективності роботи працівників;
- реальний контроль над виконанням поставлених задач.

Для того щоб дізнатися як покращити роботу підприємства за рахунок встановлення системи GPS моніторингу, та які переваги ви отримаєте, зателефонуйте нам сьогодні. І вже завтра, почнете економити та отримаєте більш ефективну віддачу від виконуваної роботи.

Яндекс.Метрика