Новини

Більш точний моніторинг транспортних засобів за рахунок GPS III

Більш точний моніторинг транспортних засобів за рахунок GPS III

28.07.2015

   15 липня 2015 року був здійснений на території США успішний запуск навігаційного супутника нового покоління, котрий вийшовши на орбіту доповнить систему глобальної системи позиціонування GPS. Супутник GPS 2F-10 був запущений на борту ракети носія Atlas 5. Запуск був здійснений із мису Канаверал, та супутник був виведений на орбітальну висоту близько 20 тис. км.
  GPS супутник нового покоління розрахований на строк служби 12 років, його приблизна вартість 245 млн. доларів США. Супутник став десятим із дванадцяти запланованих, котрі замінять старі апарати системи позиціонування GPS. Проект модернізації був запущений у 2010 році і успішно доходить до свого закінчення.
   Нагадаємо що GPS – це американська супутникова система позиціонування, за допомогою котрої можливо визначати точні координати місцезнаходження, вимірювати відстань та час у будь-якій частині землі.
Оновлення навігаційної системи GPS до 3-го покоління, дозволить усім користувачам GPS отримувати більш точні дані позиціонування. Власники систем GPS моніторингу транспортних засобів зможуть на собі відчути зміни на краще. Моніторингу транспорту, не стоїть на місці, а з кожним роком вдосконалюється, як з апаратним забезпечення так і з програмним.

Яндекс.Метрика