Новини

Громадський транспорт Києва буде підключений до GPS моніторингу

Громадський транспорт Києва буде підключений до GPS моніторингу

11.08.2014

   Українська столиця стала одним із багатьох міст світу, що надає GPS-дані про рух комунального громадського транспорту на Google Maps, повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.
   За повідомленням КП "Київпастранс", переваги такого зручного інтерфейсу оцінили вже мільярди користувачів, зокрема в Бостоні, Будапешті, Ванкувері та Чикаго. Для того щоб переглянути на Google Maps інформацію про прибуття рухомого складу на конкретну пасажирську зупинку, необхідно натиснути на її зображення на карті або перейти на окрему сторінку. В онлайн-табло, яке з’явиться, буде відображено час прибуття транспорту. Суттєво також, що всі дані автоматично завантажуються у мобільні додатки Google Maps.
   Технічним партнером даного проекту виступив EasyWay, який поєднав можливості "Київпастрансу" із вимогами Google. Як наголосили фахівці комунального підприємства, вони зацікавлені у найповнішому поширенні інформації про роботу громадського транспорту і розклад руху за маршрутами, оскільки підприємство працює в умовах ринкової економіки і постійно бореться за збільшення кількості пасажирів.

 

Яндекс.Метрика