Новини

GPS трекер маячок для дітей від компанії LG

GPS трекер маячок для дітей від компанії LG

06.11.2015

5 листопада 2015 року американська компанія оператор мобільного зв’язку Verizon, лідер на американському ринку, представила  GPS трекери для дітей, два пристрої GizmoPal 2 та GizmoGadget. Виробництвом дитячих GPS трекерів зайнялась південно-корейська компанія LG.

Ззовні ці пристрої не можна віднести до категорії розумних годинників. Адже їх основне призначення як GPS маячків, передавати інформацію батькам про місцезнаходження їх дітей, в будь-який період часу та в будь-якому місце де є покриття мобільної мережі. Програмне забезпечення GPS годинників - трекерів для дітей, дозволяє налаштувати невидимі границі, де повинні перебувати діти в певний період часу. І у випадку коли діти покидають визначені межі (геозони), програма негайно повідомить про це батьків.

Ці дві моделі GPS трекерів для дітей дозволяють виконувати голосові дзвінки. Модель GizmoPal2 відрізняється від GizmoGadget тим що трекер дозволяє зберігати до 10 номерів телефону, а попередня модель до 4-х. Старша модель також обладнана 1,3 дюймовим сенсорним екраном, тоді як у молодшій моделі екран відсутній, замінений імітацією з піктограмами.

Наявність сенсорного дисплею, дозволило компанії LG реалізувати можливість обміну встановленими стандартними повідомленнями або ж смайликами emojis у моделі GPS трекера GizmoGadget. Пристрій також може бути використаний, як спрощений аналог фітнес трекера, оскільки має можливість рахувати кроки та стрибки на скакалці.

Модель GizmoPal має вагу 45 грам, автономна робота пристрою заявлена терміном до 9 днів, або 2,5 години в активному режимі. Модель GizmoGadget має вагу 50 грам, автономна робота пристрою заявлена терміном до 8 днів, або 2 години в активному режимі. Ну і на останок ціни: молодша версія коштуватиме 80$, а за старшу прийдеться віддати 150$.

Яндекс.Метрика