Статті

Мобільність системи GPS стеження

Мобільність системи GPS стеження

08.10.2015

   GPS стеження є корисним інструментом для диспетчерів в офісі, щоб призначити водіям найбільш ефективний маршруті і графіки. Функції, доступні на мобільних пристроях можуть допомогти водіям знайти свій шлях до місця призначення, використовуючи найбільш ефективний маршрут. GPS стеження також дозволяє відстежувати водіїв та інших співробітників, які більшу частину своєї роботи виконують за межами офісу, дозволяючи контролювати персонал.
   Мобільні додатки GPS стеження можуть зробити простішим управління персоналом, в офісі чи за межами. Мобільне GPS стеження наділяє менеджерів інструментами, за допомогою котрих вони контролюють загальні операції та індивідуальну роботу кожного водія. Система GPS моніторингу допомагає керувати усім штатом працівників. Якщо керуючий штатом робить поїздку разом з одним із водіїв або знаходиться поза робочим місцем, він не повинен бути відгалужений від загальної роботи. За допомогою GPS системи мобільного управління, офіс може слідувати за вами куди завгодно.
   Багатофункціональні мобільні додатки Wialon від компанії Gurtam мають легкі у використанні інтерфейси, що робить можливим отримати доступ до платформи з будь-якого пристрою підключеного до інтернету. Мобільні додатки забезпечують стеження в реальному часі транспортних засобів вантажів та людей.
   Якщо ви ще не почали користуватись послугами GPS стеження, дізнайтесь як отримати тестову версію, щоб відчути усі переваги цієї системи. Зателефонуйте нам сьогодні щоб почати вдосконалювати власний бізнес і ми вам в цьому допоможемо!

Яндекс.Метрика