Статті

Системи GPS моніторирнгу транспорту для служб таксі

Системи GPS моніторирнгу транспорту для служб таксі

02.11.2015

GPS стеження та інформаційні технології є невидимою рушійною силою деяких найбільш ефективних світових компаній. Можливість вести моніторинг усього автопарку в режимі реального часу дає вам величезну перевагу над конкурентами, і з технологіями, які ми пропонуємо, ви можете контролювати транспортні засоби набагато краще. З такими досягненнями та перевагами, не дивно, що все більше і більше компаній впроваджують технологію GPS стеження в своїх успішних бізнес-моделях. Так як GPS-стає галузевим стандартом, то час для оновлення вже настав.

Встановлення на автобуси GPS  трекерів надає абсолютно новий рівень можливостей по керуванню автопарком, що робить його легшим та простішим, щоб максимізувати прибуток і підвищити рівень задоволеності клієнтів, надаючи надійне і передбачуване обслуговування. Система GPS у сфері громадського транспорту, покращує можливості з управління автопарком та укріпляє цю галузь.

Інформаційні технології на сьогоднішній день є більш пріоритетними для багатьох компаній. Встановлення різноманітного обладнання, приладів та інструментів GPS моніторингу, є основним інвестиційним напрямком великих компанії.

Для сфери перевезення пасажирів, таксомоторним паркам пропонується оснащення  величезним масивом системи моніторингу (в залежності від кількості автомобілів), модулі управління та рішень GPS стеження, які дають різні аспекти в керуванні автопарком та окремими транспортними засобами, контролювати і легко вести моніторинг через Інтернет. Сам блок управління (GPS трекер) діє свого роду як «чорний ящик», фіксуючи та зберігаючи важливу інформацію про швидкість автомобіля і розташування, і передає отримані дані а сервер моніторингу.

Сучасні системи GPS моніторингу можна обладнати розрахунковими системами, що дозволяє пасажирам таксі зробити оплату не тільки готівкою. Ця нова технологія, безумовно дозволить користувачам оплачувати поїздку кредитною карткою та іншими способами оплати.

Яндекс.Метрика