Статті

Забезпечення безпеки транспорту за допомогою GPS стеження

Забезпечення безпеки транспорту за допомогою GPS стеження

06.10.2015

   У сфері транспорту, GPS стеження грає ключову роль в оптимізації та збільшенні ефективності роботи, тим самим знижуючи споживання палива і скорочення експлуатаційних витрат. Однак, можливості системи GPS моніторингу, пов'язані з безпекою, мабуть, найважливіші атрибути.
   У глобальній мережі поставок потрібна постійна видимість транспортного засобу і вантажу, і GPS стеження допомагає компаніям знайти контейнери, вантажі і транспорт у режимі реального часу. По суті, підприємство повинно не тільки знати точне місцезнаходження і статус вантажу (на складі, на вантажівці або перетинаючи океан), але воно має також гарантувати, що вантаж не був підроблений і залишається недоторканим.
   Для того, щоб забезпечити постійне підключення на суші і в океанах, GPS-стеження повинно використовувати бездротові сервіси, можливість перетинати національні кордони, економічно свідомим чином. Економічно ефективна і проста відповідь - забезпечити єдину платформу, агрегати декількох мобільних мереж через один інтерфейс управління для білінгу, підтримки, логістики і управління. Це єдиний спосіб гарантувати безпеку вантажів і транспортних засобів з прогнозованими витратами, незалежно від країни, де дані передаються.

GPS стеження забезпечує безпеку за допомогою:

   1. Стеження в режимі реального часу і перегляд за період: моніторинг вантажу в русі, а також переглядати повну історію всіх трекінг сесій, записаних з плином часу.
   2. Оповіщення і повідомлення доставки: на автомобілі через тривожну кнопку, миттєві оповіщення на диспетчерський пункт, допомагають водіям інформувати посадових осіб у разі виникнення надзвичайної ситуації.
  3. Геозони: просторові паркани дозволяють підприємствам, обмежити об'єкти в певній географічній області. Оповіщення можуть бути надіслані при вході і/або виході з огородженої зони, а також у разі затримки транспортного засобу або вантажу.

Зв'яжіться з нами сьогодні для отримання додаткової інформації про те, як ми можемо допомогти знизити рівень витрат і зменшити ризики, і захистити ваші транспортні засоби і цінні вантажі.

Яндекс.Метрика