Новини

Дитячe взуття із GPS – трекером. Стеження за дітьми.

Дитячe взуття із GPS – трекером. Стеження за дітьми.

03.11.2015

Нагляд за дітьми що гуляють безумовно важлива та відповідальна справа. Часто буває, що бракує лише кілька хвилин, щоб непосидливі малюки пропали з поля зору, та можуть заблукати або потрапити в небезпечну ситуацію.

В цій ситуації можуть допомогти спеціально виготовлені дитячі  GPS трекери. Пристрої супутникового стеження за дітьми виконані в різних форм факторах, це виді невеличкі брелки на одяг та взуття. Багато популярними являються також GPS браслети у вигляді годинників. Ну і найпростіший варіант, це мобільний телефон із приймачем GPS сигналу, встановивши спеціальний додаток, котрих є значний вибір, телефон можна перетворити у GPS трекер, котрий через певний інтервал часу передаватиме свої координати.

Виробники взуття Angela & Lucas вирішили піти далі, та розробили взуття із вбудованим GPS трекером. GPS кросівки отримали назву Budiu. Особливістю цього взуття, став вбудований GPS трекер. Дітям тепер не слід надягати браслети та носити із собою телефони котрі легко загубити. Слід лише взутись у взуття, і батьки постійно будуть тримати дітей під контролем. Встановивши спеціальний додаток на смартфон, можна налаштувати автоматичне сповіщення, про місцезнаходження дитини.

Додатково є можливість встановити геозону, невидимі бар’єри, коли дитина перетинає цю зону вам прийде повідомлення на смартфон. Коли малюк загубиться, ви легко зможете його знайти.

 

Яндекс.Метрика