Новини

GPS трекер для велосипедів – наклеїв та поїхав

GPS трекер для велосипедів – наклеїв та поїхав

30.07.2015

   Винахідники з Британії створили GPS трекер розміром з монету, котрий можна легко наклеїти на велосипед, автомобіль чи інші речі яких бажаєте знати місцезнаходження. Дуже корисний GPS трекер з такими мініатюрними розмірами буде для відслідковування багажу. Винахід отримав назву TrackerPad.


   На сьогоднішній день існують багато видів GPS трекерів, котрі дають можливість вести якісний моніторинг. Однак даний трекер особливий тим, що він найменший із подібних пристроїв. Відповідно з малим розміром, трекер важить всього лиш 1,6 грама, а корпус виготовлений із гнучких матеріалів. Кріпиться GPS маячок за допомогою, клейкої зворотної сторони практично до будь яких об’єктів.

   Передачу отриманих супутникових даних, маячок здійснює за допомогою вбудованої SIM карти. Координати миттєво передаються на сервер, а власник GPS трекеру, може здійснювати моніторинг за допомогою додатку на смартфоні.
   Користувач має можливість для зручності користування кожному окремому трекеру дати свою назву. Інтервал передачі даних також можливо налаштувати. Чим більший інтервал тим довше трекер працюватиме від батареї. Також є можливість налаштувати сповіщення, коли буде покинута конкретна геозона.

   Творці заявляють що строк служби такої GPS наклейки близько тижня часу. Заряджається трекер за допомогою безпровідної зарядки, після чого його можна використовувати повторно.
   Пристрій також має певний клас водонепроникності, що збільшує діапазон використання та довговічність роботи.
   На даний час винахідники GPS маячка збирають кошти на краудсорсинговій платформі Kickstarter. Якщо необхідна сума буде зібрана в необхідні терміни, до поставки на ринок відбудуться в грудні 2015 року.

Яндекс.Метрика