Новини

На міський транспорт Миколаєва встановлюють GPS трекери

На міський транспорт Миколаєва встановлюють GPS трекери

28.10.2015

Міська влада міста Миколаїв запустила пробний проект відносно удосконалення системи керування комунальним та муніципальним транспортом. На сьогоднішній день на весь міський електротранспорт встановлено сучасні GPS трекери, та підключено до системи GPS моніторингу.

Це дає можливість в режимі реального часу (онлайн) переглядати інтервал руху тролейбусів та трамваїв, дотримання маршруту, швидкість пересування, та справність транспорту. А про поломку, й не слід попереджати, диспетчер і так побачить на екрані усі поломки та затримки в русі.

Для виконання робіт по підключенні міського транспорту до системи GPS моніторигу, міська влада уклала договір із великою компанією. Згідно із заяви мера міста Юрія Гранатурова, надалі буде вестись робота по вдосконаленню та розвитку електронного управління міста Миколаєва.

В скорому часі планується запустити онлайн ресурс, за допомогою котрого, жителі міста Миколаїв зможуть відслідкувати кожен транспорт, маршрут, причини затримки, та час прибуття на найближчу станцію. Також буде створений єдиний диспетчерський центр управління, звідки буде вестись моніторинг транспортного засобу.

Наступним етапом, буде обладнання системою GPS стеження спеціального комунального транспорту. (вантажний транспорт, мусоровози, снігоочисний транспорт та спецтехніка)

Цілі котрі намагається добитись міська влада це якнайкраще підвищити рівень життя, жителів міста Миколаїв.

Яндекс.Метрика