Новини

Розвиток Wialon на ринку M2M технологій

Розвиток Wialon на ринку M2M технологій

08.07.2015

   Провідний розробник програмного забезпечення для GPS моніторингу транспортних засобів та навігації компанія Gurtam, що є розробником популярного моніторингового продукту Wialon. Заявила про вихід на ринок М2М-технологій. Обсяг ринку М2М-технологій з кожним роком значно збільшується, та являється перспективним напрямком розвитку. Технології М2М широко використовуються по усьому світу та своє застосування знайшла у багатьох промислових сферах, в охороні здоров’я а не тільки в системах позиціонування рухомого транспорту.
   Партнери компанії Gurtam з усіх куточків землі використовують провідну систему супутникового моніторингу Wialon, не тільки для відслідковування транспортних засобів, а й для моніторингу інших об’єктів. До прикладу Голандські партнери створили рішення для замовника в Південній Африці, розробивши рішення для моніторингу стану рефрижераторів у відділеннях госпіталя. Що в свою чергу збільшило якість в сфері охорони здоров’я. Продукти на основі програмного продукту Wialon, та з використанням систем супутникового моніторингу допомагають рятувати життя по всій планеті у найвіддаленіших містах.
   Окрім сфери охорони здоров’я продукт Wialon використовується і в харчовій промисловості ринку М2М технологій. У цій сфері було розроблене рішення для бездротового контролю температури для вантажівок що займаються доставкою хлібобулочних виробів. Застосування цієї сучасної технології дозволило компанії підтвердити якість та доставки вантажу у визначений час та за необхідних умов. Особливо це стало корисним для обслуговування великих гіпермаркетів.
   Сектор житлово-комунального господарства також відноситься до найбільш популярних сфер застосування  М2М технологій. У Німеччині компанія MyCarControl запровадила ефективне рішення на основі системи Wialon для комунальників міста. За допомогою цієї технології здійснюється автоматичний підрахунок кількості прибраних тротуарів та вулиць. А також є можливість підрахувати усі затрати та витрати на прибирання. Подібні рішення плануються до впровадження у пострадянських країнах.
   Незвичне рішення нещодавно було впроваджене на одному гірськолижному курорті. За допомогою програми на основі системи Wialon Hosting, туристи та отримали можливість переглядати інформацію про стан підготовлення траси для спуску в режимі реального часу. Це допомогло спростити роботу усього гірськолижного комплекс, та звичайно відвідувачі оцінили комфортне рішення на основі Wialon.
   Кілька представлених прикладів використання Wialon у сфері М2М вказують на гнучкість системи, та безмежний потенціал у розробках рішень для М2М технологій.

Яндекс.Метрика