Новини

Відкриття у Львові диспетчерського пункту для GPS моніторингу

Відкриття у Львові диспетчерського пункту для GPS моніторингу

07.08.2015

   На автовокзалі у м. Львів почав працювати перший в Україні диспетчерський пункт, для GPS моніторингу міжміських автобусів. Проект пілотний та поки що працює у тестовому режимі. Ціль встановлення GPS трекерів на львівські автобуси, в першу чергу щоб збільшити якість обслуговування, адже кожен пасажир в режимі реального часу зможе бачити де знаходиться конкретний автобус на маршруті, причини затримки та точний час прибуття. В свою чергу збільшується контроль та дотримання графіку перевезень.
   Диспетчер на екрані монітору бачить кожен транспортний засіб обладнаний GPS трекером. Диспетчер також бачить з якою швидкістю рухаються транспорт та чи встигає за встановленим графіком. Також диспетчер контролює чи водій не порушує швидкісний режим, та бачить усі поломки. У випадку поломки чи у будь якій надзвичайній ситуації диспетчер попередить перевізника про ситуацію на маршруті.
   На сьогоднішній день GPS трекерами обладнано 700 автобусів, це приблизно третя частина від усіх транспортних засобів що обслуговують Львівську область. У планах на майбутнє встановити монітори із зображенням автобусів на маршрутах, по всіх автостанціях.

Яндекс.Метрика