Статті

У яких сферах застосовуються системи GPS моніторингу?

У яких сферах застосовуються системи GPS моніторингу?

25.08.2015

   Система супутникового GPS моніторингу може широкого застосовуватися практично у всіх галузях, в яких використовуються транспортні засоби. Найбільш широко ці системи застосовуються в наступних сферах:

   Крім цього системи супутникового моніторингу знайшли широке застосування в особистих автомобілях. Система допомагає відстежити маршрут пересування автомобіля, його стан і місцезнаходження у випадку викрадення. Дані, які надходять на сервер транслюються в режимі реального часу.
   Особливо корисною система GPS моніторингу є для транспортних компаній і буде дуже вигідним капіталовкладенням, так як з її допомогою можна значно поліпшити економічні показники компанії. Встановлення систем GPS моніторингу на транспорт автопарку дозволяє значно спростити управління вантажоперевезеннями і значно ефективніше вирішувати завдання відділу транспортної логістики підприємства. З допомогою цих систем Ви можете раціональніше прораховувати траєкторії пересування транспорту, а відповідно скоротити пробіг транспорту більш ніж на 15%. Системи супутникового моніторингу дозволяють вирішити проблеми з простоєм транспорту та проблеми щодо витрати палива.
   Системи GPS моніторингу можуть використовуватися не тільки великими транспортними компаніями. Вони також ефективно застосовуються банківськими службами, кур'єрськими та поштовими компаніями, а також комунальними і сільськогосподарськими підприємствами.

Яндекс.Метрика